Ventelisten åbner igen 1. marts 2022. Ventelisten er lukket frem til marts.

På ventelisten kan optages personer, som har fast bopæl i Århus Kommune.

Ventelisten er åben i marts måned hvert år.

  • Optagelse på ventelisten sker ved at indbetale et engangsbeløb på 300 kr. på foreningens bankkonto i Arbejdernes Landsbank, reg. nr. 5382 konto nr.0302735.
  • Du skal også sende en mail til ventelistefrydenlundhf@gmail.com hvor du skriver dit navn, adresse, tlf.nr samt mail. Du kan ikke få plads til alle disse oplysninger samtidig med betalingen via din bank. Der er ikke plads til så megen tekst.
  • Din betaling er et engangsbeløb. Du skal ikke indbetale yderligere de kommende år.
  • For at beholde din plads på ventelisten skal du i perioden 1. marts til 31. marts, hvert år, sende en mail til ventelistefrydenlundhf@gmail.com og fortælle at du fortsat ønsker at beholde din plads på ventelisten. Hvis vi ikke modtager en mail vil du automatisk blive slettet fra ventelisten den 1. april.
  • Vi sender ikke bekræftelsesmail på at indbetaling er modtaget.
  • Vi besvarer ikke henvendelser i vinterhalvåret, mellem 1. oktober og 31. marts. Vi læser selvfølgelig indkomne mails når vi opdaterer ventelisten ved sæsonstart.

Dette er  ny praksis gældende fra sæson 2022. For jer der har tilmeldt jer ventelisten i 2021 skal I i perioden 1. marts til 31. marts 2022 indbetale kr. 200 for at beholde jeres plads på ventelisten. Alle andre på ventelisten skal sende en mail.

Hvis du ikke i løbet af marts måned 2022 har sendt en mail om at du ønsker at blive på listen, bliver du automatisk slettet af ventelisten

Placering på ventelisten

Man kommer på ventelisten i den rækkefølge vi modtager ventelistegebyret på vores bankkonto.

Der er pt ca. 170 på ventelisten og ventetiden på en have er 2 – 5 år alt efter hvor mange haver der sælges. Ventelisten kan se på hjemmesiden. Den opdateres en gang årligt i april måned.

 

Når en have er ledig slås den op på hjemmesiden sammen med dato for fremvisning – se afsnittet om køb af have. Efter fremvisning er det den med det laveste nummer, der ønsker at købe, som bliver den nye havelejer.

Du kan se din placering på ventelisten her