Haveforeningen er fra 1947 og består af 84 haver. Vi ligger mellem Silkeborgvej og Viborgvej, tæt ved Ringgaden. Vi bor i et område med i alt 4 have foreninger: Solvangen, Oldjorden, Oldhøjen og Frydenlund.

Vores medlemmer er en blandet flok af børnefamilier, singler, par, unge og ældre. Det fungerer rigtigt godt i hverdagen. Nogen bruger deres have udelukkende som grøntsagshave, nogen kommer dagligt, men overnatter hjemme, nogen flytter i haven i sommerperioden og nogen kommer bare og klipper hæk og ordner havegang. Vi har børnevenlige haver, prydhaver, slappe-af haver, nyttehaver m.v. Kort sagt, der er plads til alle.

Vi har et lille fælleshus og ved at finde ud af hvilke muligheder det giver os for fællesarrangementer.

Kolonihaveforeningen Frydenlund er en forening. Med bestyrelse, generalforsamling, vedtægter og regler og den slags. I en forening kan man ikke gøre fuldstændig, som man selv synes. Der er et overordnet fællesskab at tage hensyn til. I en forening er det flertallet, der bestemmer. Så selv om du måske er uenig i en beslutning vedtaget på generalforsamlingen, skal du alligevel følge beslutningen.

Man skal klippe sin hæk og holde sin havegang, det er det vigtigste.

Du må overnatte i din have i perioden med sommertid (sidste søndag i marts til sidste søndag i september).  Du må ikke have folkeregisteradresse i din have. Du skal have en anden bolig i Aarhus kommune.

Vi åbner for vandet til generalforsamlingen (som regel sidste lørdag i marts) og lukker igen når sommertiden slutter (dog senest når der er frost).

Vi er sat på kommunes kloakeringsplan i 2020. Finansieringen kommer delvist til at ske over havelejen, så det skulle blive en overkommelig udgift.

Sådan får du fat i os

Denne forening drives af frivillig arbejdskraft.

Vi svarer på mails, men ikke hver eneste dag, så væbn dig med tålmodighed. Vi skal nok nå det og vi har de bedste intentioner. Vi når det vi når.

Mail vedrørende venteliste: ventelistefrydenlundhf@gmail.com

Havelejere kan maile til bestyrelsen på:frydenlundhf@gmail.com

Vi svarer så hurtigt vi kan. I havesæsonen maj-sept. kan der typisk gå op til en uges tid før du får svar. Udenfor havesæsonen går der lidt længere tid.

Telefonisk kan du få fat i formanden ved at ringe eller SMS på foreningstelefonen 6161 9008. Der er ferie i juli måned.